Meniu Cautare

Adaugand Vegeta, baza pentru mancare, transformam galustele de paine intr-o alta experienta. Toti cei care ati auzit despre bunatatile bucatariei cehesti, aveti acum un motiv in plus pentru a gusta. Pentru a face o experienta completa, beti si un pahar bun de bere ceheasca rafinata.

Ingrediente

400 g paine
1 lingura Vegeta
2 oua
300 ml lapte
1 lingura patrunjel tocat
40 g unt
2 linguri pesmet

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 6 Persoane70 min

  • 1 Intr-o tava unsa cu ulei, puneti painea cubulete si lasati-o acolo pana prind o culoare aurie.
  • 2 Faceti o omelta din cele 2 oua, adaugati Vegeta, lapte, patrunjel si crutoanele. Lasati sa se aseze pentru 20 de minute.
  • 3 Formati un rulou din intreg amestecul si puneti-l pe servetul pe care inainte ati presarat pesmetul. Legati capetele servetului cu o ata. Fierbeti in apa clocotinda si sarata pentru 30 de minute.

Sfaturi

Puteti forma si galuste din acest amestec si, astfel sa scurtati timpul de preparare.

Portii

Dupa ce s-au fiert si le-am scurs, se poate servi cu preparate din carne si diverse sosuri.

Share