Meniu Cautare

Fructele cu coaja lemnoasa (nuci, alune, migdale etc.) sunt o sursa de prim rang a nutrimentelor, a vitaminei E, a complexului B si a mineralelor ca zincul, seleniul, cuprul si magneziul. Ambalate intr-o crusta picanta, acestea sunt ideale pentru gustari, combinate cu bautura dumneavoastra preferata si o companie placuta.

Ingrediente

1-2 albusuri
2 lingurite Vegeta
100 g migdale curatate
100 g alune nesarate si curatate
100 g muci
100 g alune de padure

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Simplu 8 Persoane35 min

  • 1 Se bate albusul de ou cu Vegeta.
  • 2 Se amesteca migdalele, arahidele, nucile si alunele, introducandu-le treptat in albusul batut. Indepartati excesul de albus si puneti-le pe o foaie de copt.
  • 3 Migdalele, arahidele, nucile si alunele se coc in cuptorul preincalzit la 160 - 180 ° C timp de 10 - 15 minute, pana cand devin usor maronii.

Sfaturi

Puteti sa prajiti migdalele, alunele si arahidele separat.

Portii

Lasati migdalele, arahidele, nucile si alunele prajite sa se raceasca si bucurati-va de gustul picant, alaturi de un pahar de bere sau suc la alegere.

Share