Meniu Cautare

Ce e de spus despre o specialitate bine cunoscuta ca midiile inabusite cu cimbru? Cei carora le plac midiile recunosc ca nu exista cuvinte care sa poata descrie placerea lor intr-un minunat sos aromat! Si e foarte, foarte simplu!

Ingrediente

1,5 kg midii
150 ml ulei de masline
4 catei de usturoi
cuisoare
2 linguri pesmet
4 linguri patrunjel tocat marunt
200 ml vin alb
1 lingurita Vegeta
piper

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Simplu 4 Persoane25 min

  • 1 Curatati si spalati midiile.
  • 2 Sotati usturoiul pisat impreuna cu pesmetul patrunjelul, vinul, Vegeta si piperul in uleiul de masline.
  • 3 Se adauga midiile, se acopera cu capacul si se lasa pe foc pana acestea se deschid.

Sfaturi

Atunci cand cumparati midii, va rugam sa acordati o mare atentie prospetimii acestora si, neaparat sa fie bine inchise. Cele care sunt deschise nu sunt proaspete si cu siguranta nu sunt nici recomandate pentru consum.

Portii

Se serveste cu paine alba.

Share