Meniu Cautare

Caperele si maslinele, trase la tigaie, amestecate cu ton si asezonate cu Vegeta si ardei iute, sunt o combinatie genial de picanta.

Ingrediente

3 linguri ulei de masline
80 g ceapa
3 catei usturoi
1 conserva rosii decojite ( 400 g )
200 ml piure de rosii
1 lingurita de zahar
2 lingurite Vegeta
1 lingurita capere
100 g masline verzi fara samburi
1 conserva Eva Ton bucati in ulei vegetal ( 160 g )
sare
piper
1 lingura patrunjel proaspat tocat
400 g paste Fusilli

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Simplu 4 Persoane25 min

Fiebeti sosul timp de 10 minute, apoi amestecati cu bucatile de ton.

Sfaturi

Daca preferati o aroma mai picanta, puteti pune mai mult ardei iute in sos.

Portii

Daca este necesar, adaugati sare, piper, presarati patrunjel proaspat tocat si serviti totul cu paste.

Share