Meniu Cautare

Alunele crocante pisate se potrivesc perfect cu mesele sarate din Asia, de obicei servite cu taitei si / sau bucati mici de carne. Reteta contine inevitabilele frunze de coriandru si ierburi aromatice si curative.

Ingrediente

100 g alune prajite nesarate
2 linguri sos de soia
1-2 lingurite curry
100 ml lapte de cocos
1 lingurita coriandru taiat marunt
700 g de pui
1 lingurita Vegeta Gust de Gaina
2 linguri ulei
Salata:
400 g castraveti
120 g germeni de soia
1 lingurita menta tocata
100 g ceapa
sare
2 linguri ulei de arahide
2 linguri suc de lamaie

Am folosit

Vegeta Gust de Gaina

Vegeta Gust de Gaina

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Simplu 4 Persoane30 min

  • 1 Peste alunele pisate se adauga sosul de soia, curry-ul, laptele de cocos, coriandrul si se amesteca.
  • 2 Se condimenteaza fileurile de pui cu Vegeta Gust de Gaina, se pun intr-o tava de copt unsa cu ulei, si se presara cu amestecul pregatit din alune.
  • 3 Se coace in cuptor la 200°C pentru aproximativ 20 minute.
  • 4 In acelasi timp, taiati castravetii longitudinal, scoateti semintele si apoi taiati-i in felii subtiri.
  • 5 Se adauga germenii de soia, ceapa, menta, coriandrul, sarea, uleiul, sucul de lamaie si se amesteca bine.

Sfaturi

Daca nu aveti frunze proaspete de coriandru, inlocuiti-le cu patrunjel. Uleiul de arahide se poate inlocui cu un alt ulei de calitate, cum ar fi uleiul de masline.

Portii

Se serveste cald cu salata preparata.

Share