Meniu Cautare

Bastonasele de carne de pui prajite la foc aprig cu mazare in piure de rosii si servite impreuna cu gnocchi presarate cu parmezan sunt un fel de mancare usor si cu un gust deosebit.

Ingrediente

600 g fileuri de pui
200 g mazare congelata
3 linguri ulei de masline
2 catei usturoi
200 ml piure de rosii
100 ml vin alb
1 lingura patrunjel proaspat tocat
2 x 500 g gnocchi
sare
piper
1 lingura Vegeta

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 4 Persoane25 min

Adaugati sare si piper daca este necesar, presarati patrunjel proaspat si serviti.

Sfaturi

Daca doriti ca sosul sa fie mai dens, puteti sa adaugati o lingurita de amidon dizolvat in putina apa.

Portii

Serviti bucatelele de pui cu gnocchi presarate cu parmezan.

Share