Meniu Cautare

Puteti de asemenea, cand fierbeti spaghetele, sa nu le scurgeti complet, sa le amestecati cu sosul preparat si apoi sa le mai fierbeti cateva minute.

Ingrediente


ulei de masline Extra Virgin

ceapa

piure de rosii

conserve Eva Ton in ulei vegetal 160g

masline negre

capere

Vegeta
Vegeta

zahar

vin alb

sare

piper

spaghete

branza de oaie rasa sau parmezan

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Simplu 4 Persoane 15 min

  • 1 Puneti ceapa fin taiata intr-o tigaie cu ulei incalzit, apoi adaugati piureul de rosii. Cand se ajunge la fierbere, adaugati zahar si Vegeta. Se toarna vinul si se lasa sa fiarba usor.
  • 2 Adaugati tonul, maslinele si caperele. Asezonati cu sare si piper daca este nevoie.
  • 3 Fierbeti spaghetele intr-o oala mai mare, in apa usor sarata si apoi clatiti-le. Se toarna sosul preparat peste spaghete, se presara branza de oaie rasa.

Portii

Decorati cu busuioc proaspat si serviti.

Mici secrete

Daca nu aveti branza de oaie, puteti pune si parmezan.