Meniu Cautare

Supa va avea un gust mai bun daca se amesteca cu suc de lamaie chiar inainte de servire.

Ingrediente

500 g conopida
200 g praz
1 legatura de patrunjel
100 ml smantana
100 g morcovi
2 lingurite de amidon
nucsoara rasa
1 lingura Vegeta
20 g unt

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 4 Persoane 40 min

  • 1 Se taie conopida, morcovul si prazul in bucati si se pune la fiert in apa sarata.
  • 2 Fierbeti timp de 15 minute, iar aproape de sfarsit adaugati patrunjel.
  • 3 Scurgeti legumele si mixati-le, adaugand putina apa calda, din aceea in care au fiert legumele.
  • 4 Adauga la legumele mixate aproximativ 700 ml apa, Vegeta, nucsoara, unt si lasati-le pe foc pentru un scurt timp.
  • 5 Se amesteca smantana si amidonul, se adauga in supa si se mai gateste pentru putin timp.

Portii

Serviti supa cu crutoane din paine prajita.