Meniu Cautare

Noul website Vegeta in limba romana

Avand in vedere numarul mare a celor prezenti in mediul online romanesc si a celor care utilizeaza internetul in mod frecvent, chiar zilnic, singura oportunitate de a mentine o legatura continua cu consumatorii devine tocmai internetul. Vegeta face un pas important catre universul internautilor din Romania.

Brand-ul croat este prezent in ultimii ani in online prin intermediul site-ului international www.vegeta.com, dar si prin paginile active, existente in Croatia, Republica Ceha, Slovacia, Polonia, Australia, Slovenia, Serbia, Germania, Rusia si Ungaria.

Site-ul romanesc vine in sprijinul clientilor si partenerilor Vegeta cu informatii detaliate si imagini despre produsele companiei, cu ultimele noutati si promotii oferite si, nu in ultimul rand, cu o arhiva impresionanta de retete, prin care utilizatorii pot cauta in functie de preferintele lor culinare.

Sectiunile paginii online vor fi identice cu cele ale variantelor deja existente ale site-ului international. Astfel, avem 6 butoane in meniul principal: Acasa, Noutati, Puncte de interes, Retete, Produse Vegeta si Istoria Vegeta.

"Acasa" este butonul care directioneaza catre prima pagina a site-ului, de unde utilizatorii pot alege ce anume sa viziteze in continuare. La capitolul "Noutati" exista diverse stiri privitoare la Vegeta, produsele sale, promotii sau alte informatii utile consumatorilor, iar sectiunea "Puncte de interes" prezinta, pe larg, principalele piete de desfacere ale Vegeta in functie de specificul geografic, istoric si bineinteles, culinar.

Sectiunea cea mai ampla este cea de "Retete", care poate fi accesata fie prin motorul de cautare din cadrul site-ului, in functie de criteriile dorite, fie prin rasfoirea paginilor cu toate titlurile retetelor. Butonul din meniu referitor la "Produsele Vegeta" va afisa informatii cu privire la continutul produselor, intrebuintarea lor sau diverse sfaturi utile in bucatarie. Ultima sectiune, "Istoria Vegeta", prezinta date importante din punct de vedere al istoriei brand-ului puse in paralel cu date istorice importante, care au marcat o lume intreaga.

www.vegeta.ro - un website usor accesibil tuturor vizitatorilor, care pune accentul pe functionalitate si informatie. Informatiile gasite pe site-ul Vegeta vor fi mereu noi si actualizate, brand-ul dorind sa fie mereu alaturi de utilizatorii online. Datele de contact din partea inferioara a paginii pot fi de folos daca doriti sa lasati pareri sau sugestii echipei Vegeta!

Share