Meniu Cautare

Vegeta Romania Facebook App a castigat locul III la Gala premiilor Webstock 2015

 

A 8-a editie a celui mai important eveniment de Social Media – Gala premiilor Webstock, a adus companiei Podravka Romania, locul III in categoria Facebook Applications pentru aplicatia de pe pagina de facebook Vegeta  „ Tu stii cum arata reteta relatiei voastre?”.

Aplicatia de pe pagina de Facebook VegetaTu stii cum arata reteta relatiei voastre?” a fost online din data de 23 Martie, pana pe data de 20 Aprilie 2015, si a fost creata de catre Agentia de publicitate Pastel.

Fanii Vegeta Facebook au trebuit sa aleaga dintr-o lista de emotii, cum ar fi fericirea, pasiunea, dragostea sau afectiunea, si o alta lista cu produse Vegeta. Dupa alegerea facuta, aplicatia dadea aplicantului un raspuns neobisnuit, plin de umor, sub forma unei retete. A fost, de fapt o reteta de cuplu pentru dragoste. Dupa aceea, fanii puteau incarca fotografia iubitului sau a iubitei si distribui pe pagina lor de  Facebook rezultatul sau sa il trimita la o adresa de e-mail.

Cristina Ghiurluc, Director de Marketing in cadrul companiei Podravka Romania, impreuna cu reprezentantii agentiei Pastel au urcat pe scena din Hotelul JW Marriott din Bucharest pentru a accepta premiul din partea organizatorilor evenimentului Webstock, vineri, in data de 2 Octombrie 2015.

Share