Meniu Toate produsele Cautare
…

• Mix de Condimente •

Vegeta Natur Condimente pentru sarmale

Vegeta Natur Condimente pentru sarmale

• Mix de Condimente •

Atunci cand preparati un fel de mancare, intotdeauna condimentati-l cu ceva neasteptat.

Considerate ca mancare traditionala romaneasca, sarmalele provin, de fapt, din bucataria turceasca, la fel ca multe alte mancaruri considerate traditionale romanesti. Indiferent de unde ar proveni, sarmalele sunt dintre bucatele cele mai apreciate de catre romanii din toate zonele tarii.

Nu este ocazie sau sarbatoare la care romanii sa nu pregateasca sarmale.

Valori nutritionale

Media valorilor nutriţionale pentru 100 g de produs

Valoare energetică

964 kJ / 229 kcal

Grăsimi

din care acizi graşi saturați

3,9 g

0,3g

Glucide

din care zaharuri

37 g

28 g

Fibre

8,3 g

Proteine

6,6 g

Sare

37,8 g

Ingrediente

Sare de mare 34%, boia de ardei dulce 16.5%, zahar, ceapa deshidratata 13%, usturoi, rosii deshidratate, amidon de porumb, piper negru 3%, frunze de patrunjel 1.4%, rozmarin, oregano, cimbru, maghiran.

Poate contine urme de faina, telina, lapte sau oua.

Mod de preparare

Adaugati 5g de condimente pentru 100g de carne tocata pentru sarmale. Puteti folosi continutul acestui plic pentru 500g de carne tocata.

  1. Presarati carnea cu continul din pachet. Adaugati ulei dupa gust.
  2. Lasati carnea sa stea aproximativ 30 de minute.
  3. Pregatiti la cuptor, tigaie sau gratar.
  • Depozitare: A se păstra la loc uscat, la temperatura camerei.
  • Termen valabilitate: 15 luni
  • Cantitate netă: 20 g

Share