Meniu Cautare

Din lumea specialitatilor din peste va prezentam crapul pane. In ceea ce priveste ritmul alert al vietii, 50 minute sunt acceptabile pentru a pregati acest fel de mancare. Ingredientele simple ale acestei retete, fac ca specialitatile cehesti sa fie introduse in meniurile noastre.

Ingrediente

800 g file de crap
2-3 lingurite suc de lamaie
1 lingura Vegeta
3 oua
80 g faina
80 g pesmet
Ulei de prajit
Sare
1 lingura patrunjel proaspat taiat marunt
1 lingura arpagic proaspat taiat marunt
1 lingura marat proaspat taiat marunt
1 lingura frunze de telina taiate marunt

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 4 Persoane50 min

  • 1 Pestele se presara cu suc de lamaie si Vegeta.
  • 2 Se da pestele prin faina, oua si pesmet.
  • 3 Prajiti pestele in ulei timp de 5 minute pana se obtine o culoare galben-aurie.
  • 4 Se taie cartofii in sferturi si se pun la fiert. Se scot din apa si se adauga putin ulei peste ei.
  • 5 Peste cartofi si peste se adauga patrujel verde, arpagic, marar si telina.

Sfaturi

Bucatile de peste se dau prin pesmet si se prajesc in mult ulei.

Portii

Se serveste pestele cu cartofi si cu salata, dupa gust.

Share