Meniu Cautare

Daca va place branza cu mucegai nobil, atunci umpleti fileuri din carne de curcan cu roquefort si nuci. Puteti alege intre o umplutura in care fiecare aroma sa fie experimentata separat, sau una cu textura mai consistenta, in care toate aromele sunt amestecate in compozitia unei creme.

Ingrediente

4 fileuri subtiri carne de curcan
1 lingura Vegeta Gust de Gaina
piper
50 g nuci
70 g branza roquefort
2 linguri de patrunjel, tocat fin
1 lingura smantana
3 linguri de ulei
Sos:
1 lingurita vin alb sec
1 lingurita suc de lamaie
100 ml de apa

Am folosit

Vegeta Gust de Gaina

Vegeta Gust de Gaina

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 4 Persoane35 min

  • 1 Se bat fileurile si se usca bine, apoi se presara Vegeta Gust de Gaina.
  • 2 Se amesteca nucile macinate, branza roquefort, patrunjelul si smantana. Umpleti fileurile cu acest amestec, impachetati-le si prindeti-le marginile cu scobitori.
  • 3 Intr-o tigaie cu ulei fierbinte, se soteaza fileul pe fiecare parte. Cand e facut, se ia din tigaie si se lasa sa stea la loc cald intr-un vas.
  • 4 Se indeparteaza restul de ulei din cratita. Se toarna vermutul, sucul de lamaie si apa si se lasa pe foc pana cand sosul devine gros.
  • 5 Sosul cald se toarna peste fileuri.

Sfaturi

Daca va place umplutura crema, puteti pasa toate ingredientele intr-un blender.

Portii

Se serveste cu legume sotate.

Share