Meniu Cautare

Frigaruile sunt solutia perfecta pentru un picnic reusit. Servite cu dovlecei si ciuperci la gratar si insotite de o bere delicata, vor arata fabulous si vor incanta papilele gustative.

Ingrediente

600 g piept de pui dezosat si fara piele
1 plic Vegeta condiment lichid cu bere pentru marinare (75 ml)
200 g ardei rosu proaspat
100 g dovlecei
100 g ceapa verde
200 g ciuperci mari (doar palariile)
4 linguri ulei de masline extra virgin
sare

Am folosit

Vegeta Grill Condiment lichid cu bere pentru marinare

Vegeta Grill Condiment lichid cu bere pentru marinare

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 4 Persoane20 min

  • 1 Clatiti si uscati pieptul de pui.
  • 2 Feliati fiecare fileu de pui pe lungime si apoi, impartiti fiecare felie in 4 bucati de dimensiuni egale.
  • 3 Asezati bucatile de piept de pui pe frigarui, aranjati-le intr-o tava, dupa care turnati peste ele Vegeta condiment lichid cu bere pentru marinare.
  • 4 Lasati-le la marinat cel putin 30 de minute inainte de a le aseza pe gratar sau in tigaie.
  • 5 Taiati ardeii grasi si dovleceii in fasii, dupa care ii asezati pe gratar impreuna cu ciupercile si ceapa verde. Stropiti-le cu bere in timpul prepararii.

Portii

Asezonati legumele cu sare si ulei de masline extra virgin si serviti-le impreuna cu frigaruile de pui.

Mici secrete

Daca preferati, puteti praji carnea marinata.

Share