Meniu Cautare

Cine nu a incercat tocana de sparanghel salbatic nu a cunoscut Istria. Sparanghelul, mandretea Istriei, iti va aminti de gustul usor amarui al padurii, rocilor, pinilor, mirosul marii si al platelor aromatice.

Ingrediente

600 g sparanghel salbatic
200 g ceapa
un varf de cutit de sare
½ lingurita de piper
8 oua
6 linguri de ulei de masline
1 lingurita Vegeta

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Simplu 4 Persoane30 min

  • 1 Se spala sparanghelul si se separa partea moale de tija, apoi se rupe in bucati mai mici.
  • 2 Ceapa tocata marunt se caleste in ulei. Se adauga sparanghelul, sarea, piperul si se calesc pana cand sparanghelul devine moale.
  • 3 Se adauga ouale si Vegeta amestecandu-se pana la coacere.

Sfaturi

Puteti rade peste tocanita si branza de capra sau de oaie, dupa cum doriti.

Portii

Se serveste imediat cu paine facuta in casa.

Share