Meniu Cautare

Un preparat cu cartofi noi, carne de pui, rosii proaspete, preparat a la Grec, cu branza feta va face oaspetii fericiti, iar ritmul de sirtakiva va crea o adevarata atmosfera greceasca.

Ingrediente

750 g cartofi noi
8 buc pulpe de pui ( cca 800 g )
1 lingurita piper rosu macinat
200 g ardei rosu proaspat
1 ceapa
2 catei de usturoi
50 ml ulei de masline Extra Virgin
1 conserva rosii maruntite ( 390 g )
60 g masline negre
1 lingura frunze proaspete de oregano maruntite
120 g branza feta
sare
piper
1 lingura Vegeta

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 4 Persoane70 min

. Dupa cele 30 de minute, scoateti vasul din cuptor, adaugati rosiile maruntite, maslinele negre si reintroduceti din nou vasul in cuptor pentru inca 15-20 de minute.

Sfaturi

Daca va place mancarea picanta puteti adauga 1-2 ardei iuti maruntiti sau chilli.

Portii

Presarati peste pulpele de pui coapte branza feta, oregano maruntit si serviti.

Share