Meniu Cautare

Decorati spaghetele fierte cu brunze proaspete de busuioc, adaugati ton si sos de rosii, presarati branza de oaie rasa peste, si bucurati-va de aceasta masa delicioasa alaturi de un pahar cu o bautura racoritoare.

Ingrediente

ulei de masline Extra Virgin
ceapa
piure de rosii
conserve Eva Ton in ulei vegetal 160g
masline negre
capere
Vegeta
zahar
vin alb
sare
piper
spaghete
branza de oaie rasa sau parmezan

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Simplu 4 Persoane15 min

  • 1 Puneti ceapa fin taiata intr-o tigaie cu ulei incalzit, apoi adaugati piureul de rosii. Cand se ajunge la fierbere, adaugati zahar si Vegeta. Se toarna vinul si se lasa sa fiarba usor.
  • 2 Adaugati tonul, maslinele si caperele. Asezonati cu sare si piper daca este nevoie.
  • 3 Fierbeti spaghetele intr-o oala mai mare, in apa usor sarata si apoi clatiti-le. Se toarna sosul preparat peste spaghete, se presara branza de oaie rasa.

Sfaturi

Puteti de asemenea, cand fierbeti spaghetele, sa nu le scurgeti complet, sa le amestecati cu sosul preparat si apoi sa le mai fierbeti cateva minute.

Portii

Decorati cu busuioc proaspat si serviti.

Mici secrete

Daca nu aveti branza de oaie, puteti pune si parmezan.

Share