Meniu Cautare

Surprindeti-va oaspetii cu o supa de fructe redusa ca numar de calorii, ca o adevarata revigorare intr-o zi calduroasa de vara. In reteta originala ungureasca se folosea smantana si mult zahar, dar va recomandam in schimb un orez cu lapte si indulcitor.

Ingrediente

300 g cirese congelate fara samburi
300 ml de apa
4 comprimate indulcitor
1 zahar vanilat
200 ml de lapte cu orez
1 lingurita Vegeta
sare
1 lingurita amidon

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Simplu 4 Persoane30 min

  • 1 Se toarna apa peste cirese, se adauga indulcitor si se pune la foc pentru 5 minute.
  • 2 Jumatate din cirese se maruntesc intr-un blender si se pune intr-un bol cu alte cirese zemoase.
  • 3 Adaugati zaharul vanilat, orezul cu lapte, Vegeta, sarea si amidonul dizolvat in putina apa, dupa care gatiti aproximativ un minut.

Sfaturi

Puteti adauga in supa 100 g de mere curatate si rase.

Portii

Supa de cirese se serveste rece.

Share