Meniu Cautare

Aceasta supa cu praz si fasole rosie, cu textura moale si cu o aroma delicata se potriveste bine cu sezonul de vara, iar pancetta prajita ii va oferi o nota finala acestui fel de mancare simplu.

Ingrediente

2 linguri ulei de masline Extra Virgin
1 praz ( 100 g )
1 morcov ( 80 g )
1/2 lingurita de rozmarin tocat
1 lingura piure de rosii
1 conserva rosii maruntite ( 390 g )
1 conserva fasole rosie ( 800 g )
8 rosii cherry ( coapte )
4 felii Pancetta
1 lingura Vegeta

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 4 Persoane30 min

Taiati pancetta in feliute ( sau cubulete ) si prajiti-o pana capata culoarea rosu-aramiu.

Sfaturi

Densitatea supei depinde de cantitatea de supa pe care o adaugati.

Portii

Supa se toarna intr-un bol pentru servire si se garniseste cu bucatelele frumoase de pancetta si rosii coapte.

Share