Meniu Cautare

Puteti folosi si carnea ramasa de la un pui prajit inainte pentru a gati aceste crochete.

Ingrediente


Reteta crochete:
1 cub concentrat de pui
200 g faina alba
200 g unt
2 oua
1 plic praf de copt
1 lingura patrunjel proaspat tocat
½ kg fileuri de pui
1 lingura Vegeta

Reteta sos:
2 oua
200 g pesmet
100 g faina alba
ulei vegetal

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 4 Persoane 40 min

  • 1 Fierbeti fileurile in apa cu putina sare. Scoateti-le din apa si lasati-le sa se raceasca complet.
  • 2 Adaugati cubul concentrat de pui in 300 ml apa fierbinte si fierbeti cateva minute inainte de a adauga untul moale.
  • 3 Se aduce in punctul de fierbere amestecand tot timpul. Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Gatiti pana cand amestecul se ingroasa, dupa care luati de pe foc si lasati sa se raceasca complet.
  • 4 Cand amestecul este rece, adaugati oualele, patrunjelul proaspat tocat, carnea de pui taiata cubulete si o lingura de Vegeta. Mixati totul pana cand se omogenizeaza totul.
  • 5 Formati crochetele, dati-le prin faina, prin oul batul si pesmet, dupa care prajiti-le in ulei fierbinte pana cand sunt gata.

Portii

Serviti aceste crochete delicioase impreuna cu o salata de legume preparate la abur si putin sos la alegerea dumneavoastra.