Meniu Cautare

Dovleceii copti pot fi tinuti la frigider pentru cateva zile.

Ingrediente

600 g dovlecei
80 g dovlecei
200 g ardei rosu proaspat
2 catei de usturoi
1 linguri muguri de pin
2-3 linguri ulei de masline
1 lingura marar tocat
1 lingura Vegeta

Dressing:
2 linguri otet de mere
2 linguri apa
piper
zahar

Am folosit

Vegeta legume

Vegeta legume

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 4 Persoane 50 min

  • 1 In uleiul de masline se caleste ceapa felii, impreuna cu piperul, pana devine maronie.
  • 2 Adaugati mugurii de pin, dovleceii feliati si Vegeta. Coaceti totul acoperit, la foc mic pentu 10 minute.
  • 3 Dati in clocot otetul cu apa, zaharul si amestecati cu dovleceii.
  • 4 Totul se pune in tava, la cuptor pentru 15 minute, la 180°C.

Portii

Presarati peste dovleceii copti putin marar maruntit si serviti-i langa hamburgeri sau o carne la gratar.