Meniu Cautare

Incercati sa taiati ceapa sub forma de inele si sa o presarati cu sare pentru a mentine dulceata cepei si prajiti-o pana capata o culoare frumoasa aramie. Inelele de ceapa crocante si aurii vor arata foarte bine si vor imbogati gustul legumelor cu peste.

Ingrediente

1 pachet foietaj inghetat (500g)
1 galbenus de ou
100 g ceapa
250 g file de peste alb
100 g spanac
100 g rosii
100 g ardei rosu dulce
2 catei de usturoi
1 lingura patrunjel maruntit
30 g stafide
4 linguri ulei de masline
1 Vegeta

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 4 Persoane 50 min

  • 1 Intindeti aluatul dupa ce l-ati dezghetat. Cu un cutit de patiserie, taiati 8 rondele (de 9cm diametru). In 4 dintre ele formati cate o gaura in mijloc cu un cutit de patiserie mai mic. Celelalte 4 puneti-le in tava de copt. Deasupra, asezati-le si pe celelalte 4 cu gauri unse cu galbenusul de ou batut.Coaceti-le in cuptorul incins la 220 °C timp de 15 minute. Adaugati spanacul, ardeiul rosu dulce si patrunjelul tocat si amestecati.
  • 2 Taiati fileurile de peste in fasii si prajiti-le in uleiul ramas in tigaie. Adaugati legumele sotate si amestecati pentru a le combina.
  • 3 Umpleti foietajul cu acest amestec de legume si peste si serviti.