Meniu Cautare

Se poate prepara kebab din carne tocata sau in combinatie cu carnati sau bacon.

Ingrediente

600 g pulpa de porc
2 linguri Vegeta
200-300 ml bere
ulei

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Simplu 6 Persoane 40 min

  • 1 Carnea se taie in fasii, se pune intr-un bol adanc, iar peste se presara Vegeta si se amesteca. / Peste carne se toarna berea si se lasa la marinat aproximativ doua ore sau peste noapte.
  • 2 Se ia carnea marinata, se scurge si se pune rasucita pe frigaruie.
  • 3 Kebabul se unge cu ulei si se frige pe un gratar bine incins sau intr-o cratita corespunzatoare.
  • 4 Carnea, in timp ce se frige pe gratar, se unge cu o pensula cu sosul in care a fost marinata.

Portii

Kebab Twist se serveste cu piper rosu sau impreuna cu salate de sezon.