Meniu Cautare

Ingrediente

250 g paste penne

Pentru sos:
1 cutie sos de rosii ( 800g )
200 g ardei rosu proaspat
50 ml ulei de masline
200 g vinete
150 g dovlecei
1 lg Vegeta Naturella
100 ml bere
Sare
1 lingurita zahar

Am folosit

Vegeta Natur Legume

Vegeta Natur Legume

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Simplu 4 Persoane 25 min

  • 1 Vinetele se taie cuburi, se presara cu sare si se lasa sa stea 10 minute, apoi se scurg.
  • 2 In uleiul pentru gatit se adauga 3 lg de sos de rosii, zahar si Vegeta Naturella.
  • 3 In uleiul ramas se gateste ardeiul taiat bastonase impreuna cu dovleceii. Se adauga vinetele uscate si se prajesc impreuna aproximativ 10 minute. Se adauga sosul de rosii, berea si se amesteca.
  • 4 Pastele fierbeti-le in apa sarata, scurgeti-le si amestecati-le cu sosul preparat;.

Portii

Acest preparat se poate servi cu o salata de sezon.