Meniu Cautare

Daca preferati un sos mai gros, puteti folosi rosii tocate in loc de passata.

Ingrediente

4 buc piept de pui dezosat si fara piele (600 g)
1 plic Vegeta condiment lichid picant pentru marinare (75 ml)
3 linguri ulei
200 ml rosii passata
300 ml apa

Am folosit

Vegeta Grill Condiment lichid picant pentru marinare

Vegeta Grill Condiment lichid picant pentru marinare

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Simplu 4 Persoane 25 min

  • 1 Clatiti si uscati pieptul de pui. Asezati-l intr-o tava, turnati peste el Vegeta condiment lichid picant pentru marinare si lasati-l la rece pentru marinare, cel putin 30 de minute.
  • 2 Scoateti carnea din marinada, puneti-o intr-o tigaie cu ulei incins si prajiti-o la foc mediu pana capata o frumoasa culoare aurie.
  • 3 Adaugati marinada ramasa, rosiile passata si apa, dupa care lasati la foc mediu pentru inca 10 minute. Adaugati apa daca este necesar pentru a dilua sosul si a-l aduce la consistenta dorita.

Portii

Serviti preparatul cald impreuna cu orez la aburi si ciuperci prajite.