Meniu Cautare

Inainte de a fi adaugate in sos, caperele trebuie sa fie spalate sub un jet de apa.

Ingrediente

400 g paste (spaghete)

Sos:
3 linguri de ulei
100 g ceapa
800 g tomate decojite
1 lingurita de zahar
1 lingura Vegeta
2 catei ustroi
15 g capere
1 lingura coniac
2 linguri ulei de masline

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Simplu 4 Persoane 30 min

  • 1 Se fierb spaghettele in apa sarata, apoi se scurg.
  • 2 Se soteaza in ulei ceapa fin tocata, se adauga feliile de tomate descojite, zahar, Vegeta si se lasa pe foc timp de 10-15 minute.
  • 3 Adaugati in sos usturoiul stors, caperele, coniacul si uleiul de masline.

Portii

Se amesteca cu spaghetele fierte, se amesteca cu sosul preparat si se servesc calde.