Meniu Cautare

Pentru a intensifica aroma carnii, o puteti prepara la un gratar pe carbuni.

Ingrediente

400 g piept de pui
1 plic Vegeta condiment lichid picant pentru marinare (75ml)
1 ceapa rosie
1 ardei rosu dulce mare
150 g porumb din conserva
200 g fasole rosie din conserva
100 g branza Gouda
sare
piper
10 buc tortillas mici

Am folosit

Vegeta Grill Condiment lichid picant pentru marinare

Vegeta Grill Condiment lichid picant pentru marinare

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 5 Persoane 45 min

  • 1 Turnati Vegeta condiment lichid picant pentru marinare peste pieptul de pui si lasati la marinat timp 30 de minute.
  • 2 Taiati ceapa rosie si ardeiul rosu dulce si sotati totul timp de cateva minute intr-o tigaie cu ulei incins. Adaugati fasolea rosie scursa, la fel si porumbul. Asezonati cu sare si piper dupa gust. Inainte de a incepe sa gatiti carnea, radeti niste branza Gouda peste ea.
  • 3 Puneti pieptul de pui marinat pe gratarul fierbinte cateva minute pe fiecare parte. Chiar inainte ca puiul sa fie gata, puneti tortillas pe gratar pentru a le incalzi putin. Tortillas calde se inmoaie si sunt mai usor de umplut.
  • 4 Taiati pieptul de pui in fasii si amestecati aceste fasii cu legumele. Cu o lingura, luati amestecul format din carne si legume, puneti-l pe tortillas, peste care adaugati cascaval ras inainte de rulare. Tortillas astfel umplute se mai aseaza pe gratar si se mai tin cateva minute.