Meniu Cautare

Cu Vegeta, mancarea este mai gustoasa!

In perioada martie - aprilie 2014, desfasuram o campanie nationala de awareness pentru brandul Vegeta menita sa consolideze pozitia Vegeta ca un brand de traditie si de incredere, aproape de nevoile consumatorilor români.

"Cu Vegeta, mancarea este mai gustoasa!" este o campanie integrata ce consta in: spot TV, machete de presa, POSM-uri, promotii pentru consumatori, plasari suplimentare si activitati online pe site, pe paginile oficiale de facebook Podravka si Vegeta si pe cele mai importante site-uri de cooking din Romania.  

Dupa o perioada destul de lunga de aproape 10 ani, in care brand-ul Vegeta nu a aparut pe TV, ne propunem o campanie eminamente de imagine care sa aminteasca oamenilor valorile simple si autentice ale familiei.

Spotul va fi difuzat in perioada 14 martie - 13 aprilie, pe cele mai importante canale TV.

Cu Vegeta, gospodinele au creat retetele lor favorite si si-au petrecut timpul alaturi de cei dragi. Astfel, putem spune cu incredere: "Cu Vegeta, mancarea este mai gustoasa!".

Spotul a fost conceput cu durate de 15' si 30' si reprezinta povestea - care este o metafora a bunicii care gateste de la traditionala supa de pui cu fidea  pana la pestele la cuptor, cartofii cu pulpe de pui la cuptor, legumele si fripturile la tigaie pentru intreaga familie.  Este prezentat intr-un mod apetisant prin pregatirea diferitelor feluri de mancare cu tag la sfarsit pe noile produse: Vegeta Bors original, Vegeta Bors cu Legume, Vegeta Bors cu verdeturi si Vegeta Bors cu smantana.

Share