Meniu Cautare

Incearca noile retete Vegeta Bors!

Reteta imbunatatita si ambalaje noi!

Stiati ca ingredientul de baza al borsului sunt taratele de grau care contin vitamine din grupul B, betacaroten, minerale, aminoacizi esentiali si carbohidrati?

Vegeta Bors este un produs pentru asezonarea ciorbelor, iar gustul sau acru este obtinut din fermentatie naturala. Gatind cu Vegeta Bors este o adevarata placere, pentru ca mancarea preparata are un gust proaspat si unic fiind de neuitat de catre toti cei dragi!

Gatind cu Vegeta Bors este o adevarata placere, pentru ca mancarea preparata are un gust proaspat si unic fiind de neuitat de catre toti cei dragi!Este folosit pentruasezonarea ciorbelor, este adaugat pentru gustul proaspat si unic, iar mancarea va deveni mai savuroasa.

Gama Vegeta Bors contine ingrediente uscate natural: tarate din cel mai bun grau, leustean si porumb, iar gustul sau acru este obtinut din fermentatie naturala.

Nu contine monoglutamat de sodiu, conservanti si potentiatori de aroma.

De atatia ani de cand iti este alaturi, Vegeta stie bine ce iti place si iti aduce bucurie. Si tocmai de aceea a creeat pentru tine „esenta” gustului pe care vrei sa il reintalnesti si acasa la tine, din nou si din nou.

Pentru toate tipurile de ciorbe acre, bogate in legume si verdeturi, ai de ales, dupa propria preferinta, unul dintre noile produse:  Vegeta Bors Original, Vegeta Bors cu Legume sau Vegeta Bors cu Verdeturi. Cu oricare dintre ele vei obtine un gust acru autentic, desavarsit, cu tot ce au taratele de grau mai bun: vitamine din grupul B, betacaroten, minerale, aminoacizi esentiali si carbohidrati. Pentru un regal al gustului poti alege Vegeta Bors cu Smantana, care nu va face decat sa intensifice aroma ingredientelor din ciorba. Legume uscate natural, tarate din cel mai bun grau, porumb si leustean si mangaierea catifelata a smantanii, toate pentru a-ti incanta simturile si deschide apetitul pentru felul principal.

Toate acestea, te vor face sa te simti din nou oaspete la masa traditional romaneasca dintr-o gospodarie autentica sau o pensiune agroturistica la care ti-a ramas gandul in drumurile tale de vacanta.

Incearca noile retete Vegeta Bors!

Share