Meniu Cautare

Invita natura in bucatarie si arata-ti creativitatea in farfurie, alaturi de Vegeta Natur si Vegeta Natur Condimente.

In perioada 15 august – 14 septembrie 2019, Vegeta te invita bucatarie alaturi de Vegeta Natur sa iti arati creativitatea in farfurie.

Concursul a fost lansat pe data de 15 august 2019, desfasurandu-se in mediul online, pe pagina de Facebook Vegeta Romania printr-o postare dedicata si semnalata.

Iată ce a fost de făcut pentru a câștiga marele premiu: un city break în Croația, oferit în colaborare cu Croatia Airlines. ✈️

Concursul a fost desfasurat pe o perioadă de 31 zile si presupune ca utilizatorii sa raspunda intr-un singur comentariu la postarea de concurs, la intrebarea „Ce preparat asezonat cu Vegeta Natur sau Vegeta Natur Condimente iti aduce natura în bucatarie?”, cu o scurta descriere care sa le motiveze alegerea si ss urce o poza a platingului realizat de acestia, inspirat din natura, alaturi de ambalajul produsului Vegeta din gama Natur folosit in reteta.

In urma participarii la concurs, au fost alesi 3 castigatori. Castigatorii au fost alesi, prin jurizare, de Liviu Balint. Criteriile de jurizare se vor axa pe complexitatea retetelor si a platingurilor, calitatea si autenticitatea fotografiilor inscrise si relevanta descrierii in raport cu intrebarea concursului.

Premile oferite in cadrul concursului au fost:

· Locul 3: Multicooker Heinner, in valoare de 289.99 Ron si un cos de produse in valoare de 100 Ron.

· Locul 2: Gratar electric Tefal Ultracompact, in valoare de 424.99 Ron si un cos de produse in valoare de 100 Ron.

· Locul 1: un city break de două persoane in Split, Croatia, oferit de Podravka cu sustinerea Croatia Airlines, în valoare de 4,000 Ron si un cos cu produse Podravka in valoare de 100 Ron.

Share