Meniu Cautare

Podravka si Vegeta Romania prezente pe retelele de socializare

Podravka si Vegeta Romania se mandresc acum cu doua noi pagini interactive de socializare pe Facebook, dedicate tuturor informatiilor legate de compania si brand-ul croat care il detine. De asemenea, din dorinta de a fi mai aproape de consumatorii lor. Podravka si Vegeta Romania sunt prezente si pe Twitter.

Apeland la retelele de socializare, Podravka si Vegeta Romania doresc sa fie mereu la curent cu parerile si sugestiile consumatorilor, pe care vor sa-i mentina informati cu privire la activitatile pe care compania sau brand-ul le desfasoara pe piata din Romania. Astfel, comunitatea Podravka, respectiv Vegeta, va putea sa interactioneze cu valorile brand-ului si cu produsele existente pe piata romaneasca, prin diverse concursuri si promotii adresate celor din mediul online.

Paginile de socializare vor usura comunicarea intre fanii Podravka, respectiv Vegeta, si brand, dorind sa ramana informati intotdeauna cu privire la parerile si nevoile comunitatii. In plus, fanii vor fi mereu la curent cu ofertele si promotiile Vegeta, sfaturi sau trucuri culinare, obiceiuri internationale in bucatarie, concursuri active ale brand-ului, evenimente importante sau momente cheie din viata acestuia.

Intampinandu-si consumatorii in mediul online, Podravka, alaturi de Vegeta, urmareste sa integreze informatiile existente pe site-ul oficial, incercand sa formeze o relatie reciproca intre retelele de socializare si site, prin preluarea permanenta a informatiilor de actualitate.  Socializarea reprezinta una dintre valorile integrate ale comunicarii brand-ului, de aceea Podravka si Vegeta Romania intra in mediul online si isi asteapta atat fanii cu vechime, cat si pe cei noi, gurmanzi si iubitori ai mancarurilor delicioase.

Urmariti-ne acum pe
http://www.facebook.com/PodravkaRomania
http://www.facebook.com/VegetaRomania

Share