Meniu Cautare

Vegeta Grill încinge grătarele cu premii!

Incepand cu 27 iulie si pana pe 27 septembrie, Vegeta organizeaza campania nationala Vegeta Grill încinge grătarele cu premii”, prin care ii invita pe pasionatii gratarelor sa descopere noile produse Vegeta concepute special pentru ei si pentru mese si picnicuri savuroase si, totodata, sa participe la promotia care le-a rezervat sansa la sute de premii.

In perioada campaniei, orice produs Vegeta cumparat din cele participante inseamna o sansa de castig in plus. In promotie intra toate produsele Vegeta Grill, atat noile condimente deshidratate cat si inovatia Vegeta condimente lichide pentru marinare. De asemenea, parte din promotie sunt si noile Condimente lichide Universal si cu Usturoi pentru marinarea fripturilor pregatite acasa, alaturi de condimentele deshidratate, dar si de noul concept culinar Ajvar.

Fiecare produs participant la promotie va fi insotit de o eticheta cu un cod unic razuibil, ce trebuie inscris pe site-ul  www.vegeta.ro/grill-concurs, intrand astfel in competitia pentru premiile zilnice, saptamanale, sau pentru premiul cel mare.

Vara asta, apetitul pentru gratare apetisante si mese delicioase alaturi de cei dragi se rasplateste cu premii. Pe intreaga perioada a campaniei, in fiecare zi, 15 participanti vor castiga accesorii pentru iesirile la gratar, iar saptamanal, vom desemna castigatorul unuia dintre cele 10 gratare electrice Tefal, pentru atunci cand ai pofta de un ospat cu gust de gratar si vremea de afara te tine in casa. In plus, orice cod inscris iti creste sansele de castig a premiului cel mare, un sejur de doua persoane in Croatia, pentru cele mai frumoase amintiri.

Asa ca, vara aceasta Vegeta alimenteaza pofta de gratare cu noile produse special create pentru gusturi de milioane, dar in acelati timp incinge gratarele cu premii.

Din 27 iulie produsele Vegeta isi asteapta pe rafturi degustatorii si sutele de castigatori.

*Mai multe informatii puteti afla pe www.vegeta.ro/grill-concurs.

Pofta buna la premii!

Share