Meniu Toate produsele Profil Cautare
…

• Gaina •

Vegeta Gust de Gaina

Impresionati cu condimentarea perfecta

Ambalaje noi
Vegeta Gust de Gaina

• Gaina •

Daca pregatiti pui si vreti sa aiba un gust irezistibil si o aroma puternica, folositi Vegeta Gust de Gaina.

Indiferent daca sotati puiul sau il frigeti, condimentati-l mai intai cu Vegeta Gust de Gaina. Nu veti da gres nici daca-l veti folosi la sosuri, la risotto, pentru prepararea legumelor, a cartofilor sau intr-o supa gustoasa. Gustul va va surprinde.

  • Fara conservanti
  • Legume uscate natural
  • Ambalaj practic, pentru utilizari multiple

Valori nutritionale

Media valorilor nutriţionale pentru 100 g de produs

Valoare energetică

627 kJ/148 kcal

Grăsimi

din care acizi graşi saturați

0,5 g

0,2 g

Glucide

din care zaharuri

26 g

22 g

Proteine

9,8 g

Sare

54 g

Mod de preparare

Pentru a prepara o supă sau o ciorbă delicioasă adăugaţi o linguriţă (3 g) Vegeta Gust de Găină pentru o porţie (250 ml) şi fierbeţi 5 minute. Folosiţi Vegeta Gust de Găină pentru a îmbogăţi gustul supelor, ciorbelor, tocăniţelor, sosurilor, fripturilor, mâncărurilor din legume, orez, cartofi şi a altor preparate. O singură linguriţă Vegeta Gust de Găină este necesară pentru a da savoare, unicitate şi originalitate tuturor mâncărurilor (pentru 250 ml).

Depozitare: A se păstra la loc uscat, la temperatura camerei.
Termen de valabilitate: 24 de luni
Ambalaje: 75 g, 200 g, 400 g, 750 g, 2 kg.

Ingrediente

Sare de bucătărie (max. 54%), legume deshidratate 17% (morcov, păstârnac, ţelină, ceapă, cartof, usturoi, ardei, broccoli, conopidă, frunze de pătrunjel, praz, frunze de ţelină), potenţiatori de aromă (glutamat de sodiu, inozinat de sodiu), zahăr, extract de carne de găină deshidratată 0,9%, aromă de carne de găină, condimente, colorant (riboflavină).

Food4Mood

V-am pregatit cateva teste dragute pentru a descoperi retetele adecvate starii dv. de spirit. Dupa ce raspundeti la intrebari, bucurati-va de toate mancarurile posibile, adresate tuturor emotiilor dvs. culinare, actuale si viitoare.

Share