Meniu Toate produsele Cautare
…

• Gaina •

Vegeta Gust de Gaina

Impresionati cu condimentarea perfecta

Vegeta Gust de Gaina

• Gaina •

Daca pregatiti pui si vreti sa aiba un gust irezistibil si o aroma puternica, folositi Vegeta Gust de Gaina.

Indiferent daca sotati puiul sau il frigeti, condimentati-l mai intai cu Vegeta Gust de Gaina. Nu veti da gres nici daca-l veti folosi la sosuri, la risotto, pentru prepararea legumelor, a cartofilor sau intr-o supa gustoasa. Gustul va va surprinde.

  • Fara conservanti
  • Legume uscate natural
  • Ambalaj practic, pentru utilizari multiple

Valori nutritionale

Media valorilor nutriţionale pentru 100 g de produs

Valoare energetică

613 kJ/145 kcal

Grăsimi

din care acizi graşi saturați

0,2 g

0,1 g

Glucide

din care zaharuri

26 g

19 g

Fibre

2,0 g

Proteine

8,7 g

Sare

62 g

Ingrediente

sare iodata, potentiatori de aroma (monoglutamat de sodiu, inozinat disodic), zahar, legume deshidratate 8.7% (morvov, ardei, pastarnac, telina, ceapa, frunze de patrunjel), aroma de carne de gaina, condimente, extract de carne de gaina deshidratata 0.4%, colorant (riboflavina).

Mod de preparare

Pentru a prepara o supă sau o ciorbă delicioasă adăugaţi o linguriţă (3 g) Vegeta Gust de Găină pentru o porţie (250 ml) şi fierbeţi 5 minute. Folosiţi Vegeta Gust de Găină pentru a îmbogăţi gustul supelor, ciorbelor, tocăniţelor, sosurilor, fripturilor, mâncărurilor din legume, orez, cartofi şi a altor preparate. O singură linguriţă Vegeta Gust de Găină este necesară pentru a da savoare, unicitate şi originalitate tuturor mâncărurilor (pentru 250 ml).

Depozitare: A se păstra la loc uscat, la temperatura camerei.
Termen de valabilitate: 24 de luni
Ambalaje: 75 g, 200 g, 400 g, 750 g, 2 kg.

Alte ambalaje

Vegeta Gust de Gaina 75g
Vegeta Gust de Gaina 400g
Vegeta Gaina 750g

Food4Mood

V-am pregatit cateva teste dragute pentru a descoperi retetele adecvate starii dv. de spirit. Dupa ce raspundeti la intrebari, bucurati-va de toate mancarurile posibile, adresate tuturor emotiilor dvs. culinare, actuale si viitoare.

Share