Meniu Cautare

Tava de copt trebuie sa fie mai ingusta si mai inalta cu 10 cm decat compozitia pusa in ea, pentru ca placinta sa isi pastreze suculenta si aroma proaspata.

Ingrediente


Piure
750 g cartofi
50 g unt
75 ml lapte
150 g branza rasa Gouda

Umplutura
140 g ceapa
3 linguri ulei de masline Extra Virgin
1 conserva rosii maruntite ( 390g )
200 ml piure de rosii
1 lingurita Vegeta
100 g tulpini de telina ( sau Apio )
2 conserve Eva Ton bucati natur 160g
sare
piper
unt pentru uns tava

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 6 Persoane 75 min

Sarati, adaugati branza rasa ramasa si introduceti totul in cuptorul preincalzit la 210 °C timp de 20 de minute sau pana cand piureul de deasupra capata o frumoasa crusta galben-aurie.

Portii

Se serveste fierbinte.