Meniu Cautare

Ingrediente

30 ml ulei
100 g praz
320 g rosii
2 lingurite zahar
2 lingurite Vegeta
½ lingurite seminte de chimen
2 catei usturoi
2 linguri patrunjel tocat
1 lingurita seminte de coriandru
1 ardei iute
200 ml suc de rosii
200 g carne de vitel
1 lingurita Vegeta
3 linguri ulei
6 tortillas mari
200 g fasole

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Simplu 6 Persoane 40 min

  • 1 Se prajeste scurt, in ulei, prazul tocat.
  • 2 Se adauga rosiile tocate, zaharul si Vegeta si se soteaza impreuna aproape 15 minute.
  • 3 In acelasi timp, bucatile de carne de vitel se prajesc in ulei, intr-o alta tigaie, aproape 5 minute.
  • 4 Amestecati carnea cu mixtura de rosii prajite in tigaie. Se adauga apoi chimen tocat, coriandru, ardei iute, usturoi zdrobit, patrunjel si se amesteca bine.
  • 5 Adauga sucul de rosii si fasolea fiarta.
  • 6 Amestecati la foc mediu circa 3-4 minute.

Portii

Asezati carnea gatita si amestecul de legume pe tortilla, impaturiti si puteti servi.

Mici secrete

Adaugarea de Vegeta va da mancarii un gust plin si complex.