Meniu Cautare

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate de pe site-ul web-ul Vegeta:

1. Informatii generale

Aceasta Politica de confidentialitate ( numita in continuare Politica ) descrie care sunt datele dumneavoastra personale pe care le colectam, modul in care sunt ele procesate, precum si in ce scopuri sunt utilizate, precum si ce drepturi sunt asociate datelor dumneavoastra. 

Podravka d.d. cu sediul in Koprivnica, str. Ante Starčevića nr. 32 (numita in continuare " Podravka", " noi" sau " noastra") proceseaza datele personale ale utilizatorilor serviciilor si vizitatorilor site-ului www.vegeta.ro cu in conformitate cu reglementarile aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal (Regulamentul general privind protectia datelor nr. 679 din 2016).

 Va respectam confidentialitatea si procesam datele dvs. personale in mod corect si legal, numai pe baza unui motiv juridic valabil sau conform acordului dumneavoastra.

2. Modalitati si scopuri de procesare a datelor cu caracter personal

Mesaje promotionale

Daca doriti sa primiti mesaje promotionale despre produsele si serviciile noastre, puteti alege sa va conectati pur si simplu cu adresa dumneavoastra de e-mail in formularul web fara a fi necesara inregistrarea. Puteti opta pentru renuntarea privind primirea mesajelor promotionale in orice moment prin trimiterea unui e-mail la adresa office@vegeta.ro solicitand eliminarea din baza de date a destinatarilor sau prin alegerea optiunii de retragere a consimtamantului dumneavoastra in mesajul promotional primit.

Jocuri cu premii promotionale si extragerile cu premii

Ocazional organizam concursuri cu premii si alte tipuri de concursuri. Datele personale pe care le colectam in acest mod sunt procesate exclusiv in scopul concursului cu premii (de exemplu, publicarea numelui castigatorului, contactarea castigatorului, livrarea premiului etc.). Pentru a participa la aceste concursuri avem nevoie de numele, prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa de livrare. Daca este necesar, putem solicita informatii suplimentare care vor fi definite de regulile concursului pentru premiu / tragerea la sorti.

Datele colectate vor fi sterse dupa expirarea a 6 luni de la anuntarea castigatorului. Daca ati fost de acord sa primiti mesaje promotionale pe formularul de inscriere pentru concursul cu premii, puteti sa va dezabonati in orice moment alegand optiunea de retragere a consimtamantului dumneavoastra in mesajul promotional primit.

Contact

Daca ne contactati pentru a afla raspunsuri la intrebarile dumneavoastra, vom procesa datele furnizate numai pentru a va oferi informatiile solicitate. Datele personale necesare pentru rezolvarea unei reclamatii privind produsele se pastreaza timp de 12 luni de la data primirii acestora, in conformitate cu reglementarile care reglementeaza drepturile consumatorilor.

3. Destinatarii datelor personale

Podravka va transmite datele dumneavoastra personale altor destinatari numai pe baza unei obligatii legale, adică o cerinta justificata facuta de un organism public autorizat (de exemplu, instante). Daca este necesar, datele cu caracter personal vor fi transmise partenerilor de incredere (directori de prelucrare a datelor) in scopul furnizarii de asistenta pentru utilizatori, intretinere a sistemului de informatii, cercetare de piata sau alte nevoi similare, cu aplicarea obligatorie a masurilor de confidentialitate si de protectie a datelor.

4. Protectia datelor personale

Datele cu caracter personal colectate sunt prelucrate cu aplicarea obligatorie a masurilor de securitate juridice, tehnice si organizationale adecvate pentru a preveni orice prelucrare neautorizata a datelor. Accesul la datele dumneavoastra personale este limitat doar la angajatii care au nevoie de serviciile noastre. Ne educam continuu angajatii nostri cu privire la importanta confidentialitatii datelor si a protectiei vietii private si a datelor dumneavoastre. Colectam numai datele necesare pentru procesarea in cauza si nu le pastram mai mult decat este necesar, adica timpul determinat de legislatie.

5. Drepturile tale

In orice moment, puteti solicita informatii despre prelucrarea datelor dumneavoastra personale si cererea de a exercita urmatoarele drepturi:

  • accesul la datele dumneavoastra
  • corectarea sau adaugarea datelor dvs. personale pentru a le mentine intotdeauna corecte
  • stergerea datelor cu caracter personal (in cazul in care nu exista motive justificate pentru pastrarea datelor)
  • limitarea procesarii datelor cu caracter personal, de ex. atunci cand va plangeti de exactitatea datelor personale si pana cand verificam exactitatea acestora
  • retragerea consimtamantului pentru prelucrarea datelor (de exemplu, pentru primirea de mesaje promotionale)

Daca considerati ca vreunul dintre drepturile dvs. a fost incalcat, puteti depune o plangere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la adresa:

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, cod postal 010336, București, România, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

6. Protectia datelor cu caracter personal

Solicitarile, reclamatiile sau intrebarile privind prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la adresa de e-mail dpo@podravka.hr sau vegeta@vegeta.hr. 

In conformitate cu prevederile legislatiei aplicabila, care reglementeaza protectia datelor cu caracter personal, fiecare cerere / intrebare trebuie solutionata cat mai curand posibil si cel tarziu in termen de 30 de zile de la primirea acesteia.

Persoana de contact pentru Politica de confidentialitate:

Podravka d.d.
Ante Starčevića 32
HR - 48000 Koprivnica

Croatia
tel.  +385 48 653 077
fax. +385 48 653 088
mob. +385 99 66 51 783


dpo@podravka.hr

In cazul in care aceste politici se vor modifica va vom notifica in aceasta pagina si vom actualiza data ultimei sale modificari.

Aceasta politica a fost modificata ultima data pe 17.2.2023.

 

Share