Meniu Cautare

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate de pe site-ul web-ul Vegeta:

Informatii personale. Informatiile personale sunt orice informatii referitoare la o persoana identificata, adica, o persoana ce poate fi identificata direct sau indirect (prin date precum: nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa e-mail etc.).

Scopul colectarii. Colectam informatii personale cu scopul de a imbunatati continuturile, functionalitatile si serviciile vegeta.ro, pentru a va satisface interesele si nevoile, pentru a va informa cu privire la continuturi, functionalitati si servicii existente si noi pe pagina vegeta.ro ce va pot interesa si pentru a va prezenta produsele si serviciile noastre si cele ale companiilor si partenerilor nostri.

Informatiile pe care le procesam. Accesarea site-ului vegeta.ro este gratuita si nu este necesara inregistrarea. Daca va hotarati sa va inregistrati, puteti folosi mai multe continuturi si functionalitati ale paginii vegeta.ro (de exemplu, puteti opta pentru a primi buletin informativ (newsletter) sau pentru a va crea un profil cu un CV). Oferirea de informatii personale se face in mod voluntar. Nu procesam mai multe din informatiile dvs. personale decat este necesar in realitate pentru participarea dvs. in anumite activitati de pe pagina noastra. In momentul inregistrarii dvs., putem procesa urmatoarele informatii personale: numele de utilizator, parola, numele si prenumele, adresa de e-mail). Daca doriti, puteti introduce si alte informatii personale.

Puteti refuza sa primiti e-mailuri promotionale (buletine informative, stiri...) prin trimiterea unei notificari catre Editura noastra la office@vegeta.ro sau puteti intrerupe aceasta functionalitate ce va este oferita printr-un e-mail promotional.

Atunci cand utilizati vegeta.ro, informatiile dvs. personale, precum si alte informatii personale pe care le-ati introdus in momentul inregistrarii sau acelea pe care le introduceti voluntar nu vor fi vizibile celorlalti utilizatori. Prin inregistrarea pe pagina vegeta.ro, sunteti de acord in mod expres cu faptul ca informatiile personale pe care le-ati introdus vor fi prelucrate in scopul si in maniera sugerata de Politica noastra de confidentialitate de la adresa vegeta.ro.

1. Colectarea si utilizarea informatiilor personale

Vegeta va respecta confidentialitatea si va prelucreaza informatiile personale intr-un mod cinstit si legal.

Acordul dvs. Va prelucram informatiile personale doar in baza acordului dvs. dat in mod liber prin declararea informatiilor dvs. personale in momentul inregistrarii si utilizarii site-ului web in vederea prelucrarii in scopul stabilit in aceasta Politica de confidentialitate. Acordul dvs. va fi solicitat in momentul completarii unui formular corespunzator disponibil pe pagina vegeta.ro. Fara acordul dvs., informatiile personale pot fi colectate si prelucrate in cazurile stabilite de lege.

Prelucrarea informatiilor personale. Memoram informatiile personale colectate in format electronic si, pentru a le proteja, utilizam activitati si proceduri tehnice, organizationale si de personal corespunzatoare de protectie a datelor personale pentru a impiedica accesarea datelor personale, ce nu sunt disponibile si altor utilizatori, de catre persoane neautorizate si pentru a asigura ca acestea sunt utilizate conform scopului lor de procesare.

Sondaje de opinie si chestionare. Ocazional, realizam sondaje de opinie, cercetari si chestionare cu privire la site-ul nostru web. Informatiile colectate in aceste sondaje de opinie si chestionare le consideram confidentiale si le utilizam exclusiv pentru nevoile Vegeta. Rezultatele exclusive pe scurt ale acestor sondaje si chestionare, adica cercetari, le putem utiliza in scopul relatiilor publice si vi le impartasim pe pagina vegeta.ro.

E-mailuri. Daca ne trimiteti un e-mail ce contine informatiile dvs. personale ce pot fi utilizate pentru a va identifica, indiferent daca acesta este un e-mail cu o intrebare sau un comentariu, utilizam aceste informatii doar in scopul de a va raspunde cerintelor. E-mailul dvs. sau un formular va fi inaintat catre o parte terta, catre alti angajati sau furnizori ai Vegeta, astfel incat sa putem sa raspundem solicitarii dvs.

2. Stergerea si accesul dvs. la informatii personale

Memorarea informatiilor personale. Informatiile personale pe care ni le-ati pus la dispozitie in momentul inregistrarii vor fi memorate atata timp cat exista vegeta.ro, adica, atata timp cat exista inregistrarea dvs. Ulterior, informatiile dvs. personale vor fi sterse, cu exceptia cazului in care ne permiteti sa va pastram in continuare informatiile personale.

Accesul dvs. la informatiile personale. Sunteti autorizati sa va stergeti contul de utilizator in orice moment. De asemenea, sunteti autorizati sa solicitati in orice moment o notificare cu privire la ce informatii personale avem memorate in baza de date a utilizatorilor inregistrati si sa solicitati modificarea sau stergerea tuturor sau a unora din informatiile dvs. personale. Puteti trimite o notificare cu solicitarea dvs. catre Editura noastre la editor@vegeta.ro. In cazul in care faceti o asemenea solicitare, vom face eforturile rezonabile pentru a va confirma identitatea si pentru a preveni prelucrarea neautorizata a informatiilor dvs. personale.

3. Informatiile personale ale altor utilizatori

In functie de continuturile si de functionalitatile pe care le utilizati, va putem solicita anumite informatii personale despre o alta persoana, pentru a putea realiza acea functionalitate (de exemplu, trimiterea unei felicitari electronice, caz in care veti mentiona numele si e-mailul persoanei catre care trimiteti felicitarea). Aceste informatii personale nu vor fi prelucrate, decat in masura in care este necesar sa realizam functionalitatea pe care o utilizati. Aceste informatii personale nu vor fi furnizate tertilor, decat daca legea o impune. Informatiile personale furnizate noua astfel vor fi sterse imediat ce functionalitatea utilizata de dvs. este realizata (de exemplu, dupa ce trimiteti o felicitare electronica).

4.Trimiterea informatiilor personale catre alti destinatari

Informatiile dvs. personale nu vor fi trimise altor destinatari decat daca ne autorizati in acest sens. Dar cand acest lucru este necesar pentru a realiza o anumita functionalitate, un continut sau un serviciu pe pagina vegeta.ro (de exemplu, actualizarea bazei de CV-uri), consideram ca prin acordul dvs. cu privire la continuturile in cauza, sunteti de acord ca informatiile dvs. personale sa fie trimise partenerilor nostri/companiilor asociate necesare pentru a realiza aceasta functionalitate. Ne vom asigura ca partenerii nostri/companiile asociate va vor prelucra informatiile personale intr-o maniera conforma cu prezenta Politica de confidentialitate de pe pagina vegeta.ro.

5. Politica de confidentialitate a altor site-uri web/persoane terte sau parti terte

Pe pagina vegeta.ro veti gasi link-uri catre alte site-uri web sau portaluri. Politica de confidentialitate a acestor portaluri poate fi diferita de regulile de pe vegeta.ro. De asemenea, pe pagina vegeta.ro veti gasi mai multe jocuri cu premii si promotii pentru produsele sau serviciile produse de partenerii nostri, adica de agentii de publicitate. Asemenea parti terte pot solicita anumite din datele dvs. personale pentru propriile lor nevoi. In astfel de cazuri, atunci cand trimiteti informatiile personale acestor terte parti sau catre alte portaluri, Termenii de utilizare sau Politica de confidentialitate a vegeta.ro nu se aplica.

Site-ul nostru ofera caracteristici de retele sociale ce va permit sa distribuiti informatiile dvs. personale pe retelele sociale. Prin urmare, va rugam sa va familiarizati cu regulile de protectie a datelor personale aplicate pe alte portaluri sau retele sociale, adica de persoane terte.

6. Clauza de exonerare

Chiar daca intreprindem activitati tehnice, organizationale si de personal corespunzatoare de protectie a datelor personale pentru a preveni utilizarea necorespunzatoare accidentala sau intentionata, distrugerea, pierderea, modificarea sau accesul neautorizat, nu putem garanta ca unele din datele personale colectate nu vor fi divulgate niciodata accidental, contrar prevederilor prezentei Politici de confidentialitate.

In masura permisa de lege, excludem raspunderea pentru prejudiciile cauzate utilizatorilor sau persoanelor terte prin divulgarea accidentala a datelor personale.

Luand in considerare faptul ca nu avem control asupra datelor personale pe care le transmiteti prin accesare sau utilizarea altor portaluri, in particular, direct catre persoane terte (de exemplu, prun participarea la activitati ale sponsorilor), in masura permisa de lege, excludem raspunderea pentru prejudiciile ce pot fi cauzate dvs. sau partilor terte prin transmiterea de informatii personale in asemenea maniera.

7.Statistici ale serverului

Serverul nostru World Wide Web utilizeaza software statistic. Asemenea programe reprezinta o caracteristica standard a tuturor serverelor web si nu sunt specifice strict paginii vegeta.ro. Asemenea programe statistice ne permit sa stabilim ce informatii sunt de maxim sau de minim interes pentru utilizatorii nostri. Asemenea programe sunt necesare pentru a imbunatati eficienta structurii site-ului nostru si pentru a masura traficul pe pagina vegeta.ro.

8. Siguranta datelor

Pentru securitatea informatiilor de pe pagina vegeta.ro si pentru a asigura ca functionalitatile, continuturile si serviciile vegeta.ro sunt disponibile tuturor utilizatorilor, acest sistem informatic utilizeaza software ce monitorizeaza vizitele online in retea si recunoaste incercarile neautorizate de incarcare sau de modificare a informatiilor, precum si acele incercari ce pot cauza prejudicii de orice fel. Incercarile neautorizate de incarcare sau de modificare a datelor pe pagina vegeta.ro sunt strict interzise.

Cookies

Ne rezervam dreptul de a utiliza cookie-uri pe pagina vegeta.ro.

Ce sunt cookie-urile? Cookie-urile reprezinta o serie de date ce vor fi utilizate ca date de identificare individuala anonima, trimise de o pagina individuala de pe site-ul vegeta.ro pe care o vizitati catre browser-ul dvs.

Scopul cookie-urilor. Atunci cand vizitati pagini individuale pe site-ul vegeta.ro, va trimitem cookie-uri stocate pe computerul dvs. si servesc pentru a marca informatii cu privire la vizitele dvs. anterioare (de exemplu, de cate ori ati accesat vegeta.ro). Acest lucru inseamna ca la urmatoarea vizita a site-ului vegeta.ro vom cauta cookie-urile dvs. pentru a citi datele de pe acestea. Un modul cookie nu contine datele dvs. personale ci permite o activare mai rapida si mai eficienta a informatiei, datelor si setarilor pe care le-ati comunicat anterior in momentul vizitarii si utilizarii vegeta.ro. Cookie-urie noastre de pe computerul dvs. nu pot fi accesate de alte site-uri web ce nu constituie parte din vegeta.ro.

vegeta.ro tine evidenta statistica a vizitelor pe site, cu scopul obtinerii de informatii esentiale despre succesul si atractivitatea site-ului, utilizand servicii ale partilor terte denumite Google Analytics. Mai multe informatii cu privire la acest serviciu, furnizate de partile terte, precum si despre optiunile utilizatorului de a regla cookie-urile necesare pentru proces pot fi gasite la http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Pentru a va asigura o mai buna experienta de utilizator si pentru a putea planifica eficient viitoarele campanii de marketing si pentru a publica continuturi potrivite intereselor dvs., utilizam instrumentul Google Analytics Demographics si Interest Reporting ce colecteaza informatii cu privire la varsta, sexul si interesele utilizatorului. Acest site utilizeaza Google Analytics pentru retargetare.

Dezactivarea cookie-urilor. Puteti dezactiva primirea de cookie-uri de la vegeta.ro selectand aceasta optiune din meniul Instrumente/Optiuni al browser-ului dvs.

9. Protejarea confidentialitatii copiilor pe site-ul vegeta.ro

Prin comunicarea direct cu copii prin internet, suntem constienti de problemele specifice referitoare la protectia confidentialitatii acestora. Site-urile noastre web, care ii pot atrage pe copii si, posibil, sa colecteze informatiile personale ale copiilor sub 14 ani sunt concepute astfel incat sa le protejeze drepturile si confidentialitatea in cea mai mare masura posibila. Prin urmare, in acest sens:

NU procesam informatii personale ce pot fi utilizate pentru a contacta copii prin internet decat in cazul jocurilor online promotionale. Orice asemenea informatii de contact online vor fi utilizate doar pentru a raspunde direct solicitarii unui copil si nu vor fi utilizate in alte scopuri fara acordul prealabil al parintilor;

NU procesam informatii de contact de identificare personala offline, in afara de scopul de a acorda premii;

NU divulgam informatii de identificare a persoanelor catre partile terte. Bineinteles, organizam si prezentam concursuri pe site-ul nostru web ce pot atrage copiii. Informatiile colectate in cadrul jocurilor cu premii nu le utilizam in alte scopuri, decat pentru a incheia jocul si nu divulgam aceste informatii altor persoane din afara Vegeta (cu exceptia furnizorilor mentionati mai sus).

NU permitem copiilor sa posteze public sau sa distribuie in alt mod informatiile de contact de identificare personala sau alte materiale furnizate, si, in masura participarii la concursuri, nu incurajam copiii sa divulge mai multe informatii decat sunt necesare pentru a participa la concursuri sau la activitati similare.

Putem permite unui copil sa ne trimita e-mailuri sau sa trimita e-mailuri unui prieten prin intermediul site-ului nostru, sub forma unei felicitari electronice. In acest caz, vom raspunde sau vom inainta e-mailul, dupa caz, dar nu vom memora numele, adresele sau mesajele e-mail in baza noastra de date, nici nu vom divulga aceste informatii catre terti.

In calitate de parinte sau tutore, aveti dreptul de a solicita sa vedeti toate informatiile despre copiii dvs. pe care le-am primit pe site-ul nostru web, puteti solicita stergerea acestora (in cazul in care informatiile sunt inca stocate in baza noastra de date), si/sau sa ne interziceti sa mai colectam informatiile despre copilul dvs. Daca sunteti parinte si doriti sa va exercitati acest drept, va rugam contactati-ne la: editor@vegeta.ro.

Control

Puteti solicita in orice moment sa vedeti toate informatiile personale pe care este posibil sa le fi primit de la dvs. Puteti solicita actualizarea informatiilor, corectarea sau stergerea acestora (daca informatia este inca stocata in bazele noastre de date) sau impiedicarea utilizarii in continuare a acestei informatii. Daca doriti sa va exercitati acest drept, va rugam contactati-ne la: editor@vegeta.ro.

Link-uri

Facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne asigura ca toate link-urile catre alte site-uri oferite pe site-ul nostru web va vor duce pe dvs. si pe copilul dvs. pe pagini web de calitate ce nu promoveaza mesaje negative. Totusi, dat fiind ca site-urile web si adresele de pe internet se schimba rapid, nu putem garanta mereu calitatea continuturilor de pe toate paginile web pentru care oferim link-uri.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri cu privire la Politica de confidentialitate a vegeta.ro sau cu privire la experienta dvs. referitoare la acest site web, va rugam sa ne contactati la: editor@vegeta.ro.

Modificarea Politicii de confidentialitate si inchiderea site-ului vegeta.ro.

Podravka d.d. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a inchide in orice moment intregul sau o parte a acestui site web sau a Politicii de confidentialitate a vegeta.ro. Modificarile intra in vigoare in momentul in care sunt publicate pe acest site sau atunci cand utilizatorii sunt informati cu privire la acestea. Politica de confidentialitate se aplica pana in momentul in care aceasta este reziliata fie de dvs. fie de Podravka d.d. Rezilierea din partea dvs., care este posibila in orice moment, inseamna ca ati incetat utilizarea acestui site si toate materialele si continuturile descarcate sau utilizate de pe acest site web au fost sterse.

Persoana de contact pentru Politica de Confidentialitate

Podravka d.d.
Ante Starčevića 32.
HR - 48000 Koprivnica
Croatia

tel. +38548/653-077
fax. +38548/653-088
mob. +38599/6651-783
szop@podravka.hr

Actualizate la 17 iulie 2014

Share