Meniu Cautare

Este indicat sa folositi cartofi de aceeasi marime.

Ingrediente

8 cartofi
2 catei de usturoi
1-2 linguri smantana
50 g gorgonzola
100 g mozzarella
1 lingurita Vegeta
200 g ardei proaspat
150 g rosii proaspete
2-3 linguri de ulei

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Simplu 4 Persoane 80 min

  • 1 Se spala cartofii si se sterg cu prosoape uscate de hartie.
  • 2 Se pun in vasul de coacere, iar apoi se acopera cu o folie si se coc in cuptorul preincălzit la 180°C, timp de aproximativ o ora (pana cand cartofii sunt gata).
  • 3 Curatati cartofii pe jumatate si, cu grija, se scoate partea din mijloc a acestuia pentru a se forma o scoica.
  • 4 Se piseaza partile scoase din cartof, se adauga usturoiul pisat, smantana, branza rasa si Vegeta.
  • 5 Se curata ardeiul proaspat si rosiile de seminte, se taie cuburi, iar apoi se prajesc in ulei si se adauga la amestecul de cartofi.
  • 6 Se umple scoica de cartof cu compozitia facuta si se mai lasa putin la cuptor.

Portii

Se serveste cu salata.