Meniu Cautare

In vasul in care pregatiti varza rosie puteti pune putin chimen. Previne flatulenta.

Ingrediente

1 kg pulpa porc intr-o singura bucata
4 catei de usturoi
100 g ceapa
25 ml ulei
100 ml de apa
50 ml vin rosu
1 plic Vegeta Twist pentru carne de porc

Varza rosie inabusita:
700 g varza rosie
1 lingura de zahar
2 linguri de otet alb
150 ml de apa
¼ lingurita chimen macinat
25 ml ulei
½ lingurita de sare

Galuste:
½ drojdie uscata
125 ml de lapte
250 g faina
1 lingurita sare
1 ou

Am folosit

Vegeta Natur Condimente pentru carne de porc 20g

Vegeta Natur Condimente pentru carne de porc 20g

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complicat 6 Persoane 90 min

  • 1 Frecati carnea de porc cu usturoi si taiati-o in felii.
  • 2 Presarati peste carne Vegeta Twist pentru carne de porc, puneti-o intr-o tava de copt si lasati-o la marinat timp de 30 minute.
  • 3 Adaugati ceapa taiata sferturi, putina apa, vin si ulei.
  • 4 Acoperiti si introduceti in cuptorul preincalzit la 200° C.
  • 5 Acoperiti si introduceti in cuptorul preincalzit la 200° C.

Varza rosie inabusita:

  • 1 Varza se curata, se taie in fasii subtiri si se pune in ulei incins.
  • 2 Adaugati sare, chimen macinat si apa, dupa care se acopera si se fierbe timp de 25-30 de minute.
  • 3 Se adauga zaharul, otetul si se fierbe fara capac cateva minute.

Galuste:

  • 1 Drojdia, zaharul si laptele cald se amesteca si se lasa sa creasca timp de 10 minute. Se adauga faina, sarea, oul si drojdia.
  • 2 Framantati aluatul, acoperiti cu un capac si lasati sa creasca timp de 2 ore. Intindeti aluatul si formati galustele, dupa care mai lasati-le la crescut pe o suprafata presarata cu faina aproximativ 20 de minute.
  • 3 Puneti galustele intr-un vas cu gauri si gatiti-le la aburi. Gatiti pentru aproximativ 15 minute fără a ridica capacul. Scoateti-le cu grija si serviti.