Cand preparati aripioare de pui la gratar, in primul rand se cresteaza fiecare aripioara, pentru a permita caldurii sa patrunda carnea uniform pana la os si pentru a obtine o piele crocanta.
Ingrediente
- 800 g aripioare de pui
- 2 linguri miere
- 1 plic Vegeta condiment lichid picant pentru marinare (75 ml)
- 2 morcovi
- 2 cepe verzi
- 1 dovlecel
- 2 linguri de ulei
Am folosit
Vegeta Grill Condiment lichid picant pentru marinare
Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!
Complexitate medie 4 Persoane 60 min
- 1 Crestati fiecare aripioara de pui, turnati peste ele Vegeta condiment lichid picant pentru marinare si lasati la marinat cateva ore. Dupa aceea, asezati-le pe gratarul incins timp de 10-12 minute, intorcandu-le din cand in cand. Cand sunt aproape gata, glazurati cu putina miere incalzita si mai tineti pe gratar pentru cateva minute.
- 2 Taiati legumele in fasii de dimensiuni aproximativ egale. Incingeti putin ulei intr-un wok si sotati legumele maxim doua minute pentru a le mentine crocante, in acest fel conservandu-se toti nutrientii.