Pentru a intensifica aroma carnii, o puteti prepara la un gratar pe carbuni.
Ingrediente
- 400 g piept de pui
- 1 plic Vegeta condiment lichid picant pentru marinare (75ml)
- 1 ceapa rosie
- 1 ardei rosu dulce mare
- 150 g porumb din conserva
- 200 g fasole rosie din conserva
- 100 g branza Gouda
- sare
- piper
- 10 buc tortillas mici
Am folosit
Vegeta Grill Condiment lichid picant pentru marinare
Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!
Complexitate medie 5 Persoane 45 min
- 1 Turnati Vegeta condiment lichid picant pentru marinare peste pieptul de pui si lasati la marinat timp 30 de minute.
- 2 Taiati ceapa rosie si ardeiul rosu dulce si sotati totul timp de cateva minute intr-o tigaie cu ulei incins. Adaugati fasolea rosie scursa, la fel si porumbul. Asezonati cu sare si piper dupa gust. Inainte de a incepe sa gatiti carnea, radeti niste branza Gouda peste ea.
- 3 Puneti pieptul de pui marinat pe gratarul fierbinte cateva minute pe fiecare parte. Chiar inainte ca puiul sa fie gata, puneti tortillas pe gratar pentru a le incalzi putin. Tortillas calde se inmoaie si sunt mai usor de umplut.
- 4 Taiati pieptul de pui in fasii si amestecati aceste fasii cu legumele. Cu o lingura, luati amestecul format din carne si legume, puneti-l pe tortillas, peste care adaugati cascaval ras inainte de rulare. Tortillas astfel umplute se mai aseaza pe gratar si se mai tin cateva minute.