Meniu Cautare

Cu Vegeta in bucate… si cu bani in buzunar! Bucura-te de gustul inconfundabil Vegeta si poti castiga premii consistente in bani!

In perioada 1 septembrie - 30 noiembrie 2022, Vegeta iti ofera sansa sa castigi premii consistente in bani! Poti castiga prin tragere la sorti unul dintre cele 7 premii saptamanale a cate 500 de lei fiecare sau marele premiu de 100.000 de lei!  Trebuie doar sa cumperi cel putin doua produse Vegeta dintre care cel putin unul sa fie din gama Vegeta Gust de Gaina, sa pastrezi bonul fiscal si sa te inscrii pe www.vegeta.ro/concurs-cu-premii sau sa trimiti poza bonului fiscal la numarul de Whatsapp 0730 260 561. Pentru informatii, poti scana si codul QR de pe produsele participante in campanie.

Cine nu stie frumoasa poveste a celor trei fete de imparat care, fiind intrebate cum il iubesc pe tatal lor, au raspuns “ca mierea in bucate”, “ca zaharul in bucate”, “ca sarea in bucate”? Vremurile se schimba, dar legendele raman… cu Vegeta.

Imagineaza-ti o gradina mare de legume si ierburi aromatice din care culegi in fiecare dimineata ingredientele pentru mancarurile pe care urmeaza sa le prepari. Imagineaza-ti ca de acolo iti iei toate secretele gustului desavarsit pe care il vei da preparatelor cu care ii vei bucura la masa pe cei dragi. Asta inseamna Vegeta, un incontestabil succes de piata construit pe aromele premium, pe originalitate si in special pe calitate. Stiinta de a alege cele mai bune si sanatoase legume, stiinta de a alege ierburile aromatice si condimentele potrivite, stiinta de a le folosi pe fiecare in parte sau de a le combina asa incat sa se completeze reciproc. Poti gati la fel de liber ca si pana acum, insa atingerea aceea surprinzatoare si incitanta ti-o da Vegeta.

Prin campania “Ca Vegeta in bucate…”, compania Podravka doreste sa isi rasplateasca atat clientii fideli, cat si pe cei care incearca pentru prima oara produsele Vegeta, oferindu-le sansa sa castige premii consistente in bani. La acest concurs pot participa toate produsele binecunoscutei marci Vegeta: Vegeta Original, Vegeta Gust de Gaina, Vegeta Bors, Vegeta Cuburi, Vegeta Natur, Vegeta BIO, Vegeta Maestro.

Mereu din inima!

Participantii la Campanie pot consulta Regulamentul oficial al Campaniei care este disponibil pe www.vegeta.ro/concurs-cu-premii sau poate fi pus la dispozitia consumatorului in baza unei solicitari telefonice la nr. 0040-21-311.45.07/08 ori prin e-mail la office@podravka.ro .

Campania nationala cu premii “Ca Vegeta in bucate” este comunicata prin materiale promotionale la punctele de vanzare din magazine, spot TV dedicat, spot radio dedicat si campanie online.

Podravka adauga excelenta in tot ce face si transforma fiecare masa in festin, subliniind valori de baza precum creativitatea, increderea si satisfactia consumatorului. Campania nationala cu premii “Ca Vegeta in bucate…” asigura participantilor o experienta culinara inovatoare si ii ajuta sa aiba la indemana solutii multiple pentru imbunatatirea calitatii vietii. 

Mult succes tuturor participantilor!

Share