Meniu Cautare

Cumpara produse Vegeta si castiga premii pentru casa ta!

Gateste cu Vegeta si bucura-te de aroma inconfundabila a preparatelor preferate!

In perioada 20 martie - 18 aprilie 2023, Vegeta iti ofera sansa sa castigi premii pentru casa ta! Poti castiga prin tragere la sorti unul dintre cele 3 aspiratoare robot performante sau una dintre cele 20 de statii de calcat care nu trebuie sa-ti lipseasca din casa! Trebuie doar sa cumperi produse Vegeta in valoare de 10 lei pe acelasi bon fiscal din magazinele participante, sa pastrezi bonul fiscal si sa te inscrii pe www.vegeta.ro/concurs-cu-premii sau sa trimiti poza bonului fiscal la numarul de Whatsapp 0730 260 561.

Astfel, compania Podravka doreste sa isi rasplateasca atat clientii fideli, cat si pe cei care incearca pentru prima oara produsele Vegeta, oferindu-le sansa sa castige premii atractive. La acest concurs pot participa toate produsele binecunoscutei marci Vegeta: Vegeta Original, Vegeta Gust de Gaina, Vegeta Bors, Vegeta Cuburi, Vegeta Natur.

Vegeta este o baza de mancare care contine un amestec unic de legume si condimente pentru a da savoare si originalitate supelor, tocanitelor, fripturilor, mancarurilor din legume si sosurilor. Adica tuturor felurilor de mancare. Motiv pentru care nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie, pentru ca este la fel de potrivita pentru un preparat traditional, cat si pentru unul in care fantezia si inovatia au avut un cuvant de spus. Nu te teme sa experimentezi preparate si sa folosesti Vegeta, bucurandu-te de gustul ei ca o atingere fina, ca o amprenta pusa de un mare bucatar. Cei dragi tie se vor delecta cu mancaruri savuroase si vei constata ca despre deliciosul tau preparat se va vorbi cu admiratie si incantare.

Mereu din inima!

Participantii la Campanie pot consulta Regulamentul oficial al Campaniei care este disponibil pe www.vegeta.ro/concurs-cu-premii sau poate fi pus la dispozitia consumatorului in baza unei solicitari telefonice la nr. 0040-21-311.45.07/08 ori prin e-mail la office@podravka.ro .

Campania nationala cu premii este comunicata prin materiale promotionale in magazinele Auchan si printr-o extinsa campanie on-line. Noua campanie cu premii Vegeta asigura participantilor o experienta culinara inovatoare si ii ajuta sa aiba la indemana solutii multiple pentru imbunatatirea calitatii vietii.

Mult succes tuturor participantilor!

Share