Meniu Cautare

Vrei sa fii chef?

Cine nu vrea?! Mii de persoane s-au inscris la concursul plin de provocari, www.chefinbucatarie.com, lansat de Vegeta Romania, miza fiind castigarea unei vacante impreuna cu familia in Croatia, o cina cu ambasadorul brandului, Chef Liviu Balint, precum si mii de produse Vegeta. Provocarile odata depasite si banutii (virtuali) adunati (cu extra taskuri pentru cei ambitiosi), clasamentul se poate vizualiza in timp real pe platforma online. De asemenea, puteti vizualiza provocarile preferate sau clasamentul castigatorilor, in functie de banutii cumulati sau de optiunile votantilor.


Intr-o cursa transparenta, Vegeta – cel mai cunoscut brand din lume in materie de baze pentru mancaruri – incurajeaza un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie diversificata, si invita membrii familiei sa-si petreaca timpul gatind impreuna si gasind solutii, de la retetele mostenite de la bunici pana la cele mai nastrusnice si neconventionale, atunci cand vine vorba despre pregatirea unor preparate din zone specifice ale mapamondului, de retete de toamna sau vegetariene. Singura conditie este ca totul sa fie facut cu pasiune. Caci de gust se ocupa Vegeta!
Pana la 31 Decembrie 2017 mai ai timp sa te inscrii – asadar, ce mai astepti? Iti place sa gatesti? Vrei sa castigi premii?
Participa si fii tu urmatorul Chef in Bucatarie!

Share