Meniu Profil Cautare

Pentru zilele calde de vara, cand ne place sa stam la un gratar si sa mai socializam, kebab-ul de pui cu legume si niste bere fac aceasta simbioza posibila. Daca va lipsesc unele ingrediente, nu va ingrijorati si ramaneti la kebab-ul de pui – mancarea de care nu ne putem lipsi. Va provocam sa incercati!

Ingrediente

500 g file de pui
200 g ardei rosu proaspat
dovlecei
100 g ceapa verde
200 g ciuperci champignon
200 ml bere neagra
4-5 linguri de ulei
1 lingura Vegeta Gust de Gaina

Am folosit

Vegeta Gust de Gaina

Vegeta Gust de Gaina

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Simplu 4 Persoane45 min

  • 1 Taiati puiul cubulete si puneti-l la marinat intr-un bol cu Vegeta Gust de Gaina.
  • 2 Curatati ardeii de seminte si taiati-i de asemenea, cubulete. Taiati partea alba a cepei verzi in bucati mari si dovleceii cuburi, dupa care spalati ciupercile.
  • 3 Adaugati niste sare legumelor taiate, puiul si legumele, impreuna cu berea neagra. Amestecati totul impreuna.
  • 4 Acoperiti carnea cu legumele si lasati-le deoparte pentru 30 de minute la rece, pregatind betele de lemn pentru frigarui la gratar. Gratarul sau tigaia grill se incinge bine.
  • 5 Prajiti frigaruile pe toate partile pana devin galbuie.

Sfaturi

Ciupercile isi vor pastra culoare frumoasa daca le uscati bine inainte de coacere.

Portii

Serviti-le calde si cu o salata verde langa.

Share